Fordeler med å være et surrehue!

At det finnes mange ulemper med å være et surrehue, er noe de fleste som sliter med at de er surrete er smertelig klar over. Det anses som mye bedre å være organisert og ha kontroll, fremfor å være surrete og miste oversikten - naturlig nok. Likevel så er ikke det å være surrete, noe som er ensidig negativt. Faktisk finnes det flere fordeler ved denne egenskapen, som de fleste assosierer med noe som er bare negativt.  


Hot tips: Hvis du har dådyr-øyne så synes ikke folk at du er surrete, men sjarmerende. 

Fordeler med å være et surrehue:
Ekstra trim. Dersom du er surrete er det sannsynlig at du til stadighet må bevege deg frem og tilbake, fordi det alltid er noe du har glemt. Går du ned på vaskerommet, har du kanskje glemt klærne du skulle vaske - og på veien opp igjen har du kanskje glemt at du også hadde klær i tørketrommelen. Er du dessuten som jeg, glemmer du til stadighet veien til steder du har vært tusen ganger før - og ender alltid med å gå noen kilometer ekstra hver gang du skal noe sted. Tidkrevende og irriterende? Ja, men du får i hvert fall beveget deg litt ekstra. Det er mye trim i dårlig hukommelse.

Du kan gi samme gave mange ganger. Dersom du er surrete, er det ingen selvfølge at det at du har husket å kjøpe inn gaver, betyr at du husker å få levert de. Det er fort gjort å glemme å ta med seg gaven, selv om du skal møte den gaven er til - og desto lenger tid som har gått mellom jul eller bursdag, desto vanskeligere er det å huske. Fordelen med dette er at plutselig kommer jul eller bursdag på nytt - og da har du allerede en gave du kan gi!

Gaver- fra deg, til deg! Dersom du bestiller noe på nett, har du kanskje lett for å glemme hva du har bestilt - eller at du har bestilt det. Det er nesten umulig å ha en ordentlig oversikt over hvor mye penger man har, og hva man bruker penger på til enhver tid. Plutselig kan du ende opp med å få en pakkeseddel i posten som du ikke aner hva er til - og du kan ende opp med å bli kjempeglad og overrasket over en gave du har kjøpt til deg.

Skjulte skatter. Dersom du er blakk, er det for et surrehue ingen grunn til å gi opp håpet. Sannsynligvis har du noen penger ett eller annet sted som du har glemt. Det å gå gjennom vesker og jakkelommer, kan være en vinner dersom du er pengelens. Plutselig dukker det opp en 50-lapp her og en 200-lapp der. Det kan også være lurt å gå gjennom gamle bursdagskort, da det kan være lett å glemme å få tatt pengene ut av konvolutten, dersom du ikke hadde lommeboka fremme akkurat da du åpnet pengegaven. Dog, dette blir mindre og mindre lukrativt ettersom det blir vanligere og vanligere å bruke kort. Fordelen er jo at du kan spare mye penger, dersom du går uten å finne bankkortet ditt noen dager.

Økt forståelse for andre. Dersom du har en avtale med noen, og de har glemt deg - blir du hverken veldig såret eller veldig sint. Du er fullstendig klar over at dette er noe som skjer, fordi du har vært i situasjonen selv. Du blir heller ikke veldig stresset om noen bruker lang tid på å svare på en melding, fordi du antar at vedkommende bare har glemt å sjekke mobilen - eller kanskje til og med har rotet den bort. På den måten unngår du å la deg stresse over småting, som egentlig bare er "sånt som skjer".

Overraskende planer. Dersom du synes det er kjipt at det er helg og du ikke har noen planer - ta en titt i kalenderen og de siste meldingene dine! Sjansen er nemlig stor for at du har takket ja til en eller flere avtaler (kryss fingrene for at du ikke har dobbeltbooket deg, det ville nemlig vært veldig typisk deg). 

Du er rå på å skrive lister! (Hvis ikke så er det på tide å bli det!). For å slippe å glemme hva du skal gjøre, skriver du lister for alt. På den måten har du stort sett oversikt over det som må ordnes (så lenge du ikke roter bort lista..). 

Å være et surrehue er kanskje ikke det mest praktiske i verden, og ikke noe å strebe etter å være. Likevel er det mange av oss der ute som er litt surrete, og det er helt greit. Jeg sluttet å gå med husnøkkelen rundt halsen da jeg var 21 år, men var hverken dum eller håpløs av den grunn. Etterhvert blir man bedre og bedre på å finne løsninger fordi man lærer seg hva som fungerer for en selv, og så lenge man passer på at det ikke går utover andre i for stor grad, så går det stort sett veldig bra! 

8 kommentarer

Victoria Larsen

22.12.2016 kl.21:41

Ønsker deg en fin kveld :-)

Anja

24.12.2016 kl.00:25

Morsom og god vinkling :)

Charlene N. Nedrum

28.12.2016 kl.15:55

hahahaha, fantastisk bra innlegg! :D ;) <3<3<3<3

Marlene Lindtner

08.01.2017 kl.00:05

Charlene N. Nedrum: Tusen takk, gjelder å se den lyse siden av ting! ;-)

Vilje

28.12.2016 kl.17:06

Hei Marlene.

Jeg lurer på om du kan skrive et innlegg om feminisme. Hva betyr det for deg? Finnes det ekte feminister og uekte feminister? Og er Norge ferdig med kampen om likestilling mener du? <3

Du er min favorittblogger.

Marlene Lindtner

08.01.2017 kl.00:03

Vilje: Det har jeg mange tanker om, så det skal jeg få til, selv om jeg kanskje bruker litt tid på å samle tankene. Og tusen takk! <3

Lunaen

03.01.2017 kl.10:00

hahha, fulltreff! :D Thanks!!! :D

Marlene Lindtner

08.01.2017 kl.00:00

Lunaen: Bare hyggelig! :D

Skriv en ny kommentar

hits